Always-summer,  Italy,  Milano-Torino

Italia, în drum spre Always Summer:)

Am plecat îmbrăcați ca de primăvară duminică dimineață.

Anda era foarte comică echipată cu tenișii Converse din China și cu boyfriend ginșii printre nămeții de pe strada noastră.  La – 10 grade.

Am avut noroc de vărul Iulian, a venit să ne ia cu mașina deja încălzită până la aeroport.

Pe drum am zis să nu fim nevoiți să luăm micul dejun la prețurile de Geneva din aeroport și am oprit oarecum întâmplător la Gil. Mici la micul dejun to go. Premieră. S-ar numi Romanian breakfast.calatorie_italia_Piemont (13)

Am decolat cu Wizz,  am luat bilete de avion, fără bagaj de cală. Doi rucsaci mici pentru 40 de zile. Probabil e un record național. Sunt de fapt destul de sigur de asta. Nu știu de ce nu am chemat pe cei de la Guinness…
Italia cu cele 7 grade ni s-a părut că e  primăvară după ce am suferit la – 20 de grade. M-am simțit straniu să mă plimb pe stradă doar cu o bluză.
Am închiriat un Smart aproape nou și am pornit spre lago Maggiore, la granița cu Elveția.
După ce am explorat aproape toate regiunile țării încă mă mir cât de frumoase sunt mai toate orașele străbătute din Italia.

RECOMANDARE CAZARE

Folosesc Airbnb de mult timp. Am stat de multe ori în case superbe la jumătate de preț față de un hotel mediocru. De fiecare dată m-am împrietenit cu gazdele și ne-au ajutat să cunoaștem mai bine locul vizitat. Dacă nu aveți cont încă dați click pe linkul de la Airbnb și veți primi 18 euro înapoi la prima rezervare:)


Smartul a fost simpatic și comod de condus, cutia automată mi-a făcut viața mai ușoară.
După 200 de kilometri de plimbare pintre lacuri și drumuri secundare am poposit la prietenii noștri din Rivarolo, Antonela și Giorgio. Ne-au răsfățat cu paste  cu fructe de mare și cu cocktailuri 🙂
După ce ne-am înfierbântat cu discuții despre cum o parte din români încearcă tot timpul să trișeze, să te înșele sau să te facă sa dai atenții ca sa îți rezolve ceva ne-am întrebat de ce românii muncesc așa mult fără rezultate spectaculoase, de ce e așa scăzută productivitatea muncii.
Probabil pentru că unii își detestă jobul,  alții pentru că sunt comozi,  alții pentru că sunt prea atașați de Facebook și de Internet 🙂
Dimineața devreme ne-am bucurat de croissante proaspete delicioase și cappuccino gustos la o cafenea locală. Mai aveam 3 ore și jumătate până la decorarea către Miami și 120 de kilometri de condus până la Aeroport.
Goodbye winter,  hello summer!

calatorie_italia_Piemont (11)calatorie_italia_Piemont (15)calatorie_italia_Piemont (22)calatorie_italia_Piemont (24)calatorie_italia_Piemont (28)calatorie_italia_Piemont (31)calatorie_italia_Piemont (35)calatorie_italia_Piemont (36)calatorie_italia_Piemont (8)calatorie_italia_Piemont (44)

Un comentariu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.