Uncategorized

La Vie en Rose! Răsfăț de cuplu la Nomasvello Romania

Februarie, luna iubirii și deja a treia luna în noua formula de noi părinți a Evei și a Sofiei, născute în dimineața zilei de 2 Decembrie 2018.

Cum e viata cu un nou născut cred ca știți. Cu doi bebeluși însă? :)Roz!

Intrând în clubul părinților de gemeni am ajuns zi după zi sa ne obișnuim și noi cu fetele și ele cu noi,sa învățăm multe împreună și iată, acum la final de februarie nici nu știu când s-au împlinit 3 luni de viata în 4.

As minți dacă as spune ca e ușor cu gemeni, dar nici nu e greu. Am ajutorul mamei mele iar Tudor este un tătic foarte dedicat și implicat. Avem de asemenea parte de doua fetite perfect sănătoase, nu am avut nicio problemă cu ele, nu am avut colici (multumim Doamne!) și fetele sunt foarte foarte cuminți.

Astfel, în cazul nostru, viata cu copii este de o mie de ori mai frumoasa decât înainte și datorita ajutorului bunici, putem din când în când sa petrecem ceva timp împreună, ca și cuplu.

In Februarie, după prima călătorie cu fetițele în Italia, am programat o binemeritata ședința de răsfăț în cuplu la Nomasvello Romania, la centrul din Floreasca.

Nomasvello este cea mai mare rețea de centre de înfrumusețare din lume, specializată în epilare definitivă și terapii faciale (riduri, linii de expresie, pete solare şi de bătranețe, acnee) care utilizează lumina intens pulsată (IPL), cu peste 1200 de centre la nivem mondial și 48 de centre în România. Ii puteți găsi în București, Popesti-Leordeni, Arad, Pitesti, Oradea, Braila, Baia-Mare, Constanța, Craiova, Galați, Bacău, Cluj, Timișoara, Brasov, Iasi, Ploiesti, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Suceava, Năvodari Falticeni si Buzău. Mai multe detalii găsiți și pe site și Facebook.

Pe lângă serviciile de epilare, Nomasvello oferă și tratamente faciale, ce includ rejuvenare, curățare ProSkin și LED+Esthetic.

Exact pentru tratamentele faciale am fost și noi la Nomasvello Romania, Tudor a avut parte de ProSkin și rejuvenare, eu am făcut de asemenea curățare Proskin, tratament cu acid hialuronic și Vitamina C și LED+Esthetic.

Ce reprezinta curățarea ProSkin? Tehnologia cu Ultrasunete este una dintre cele mai inovative în domeniul frumuseții! Cu ajutorul acestui nou tratament se poate realiza o curățare profundă a tenului și îndepărtarea impurităților de pe piele fără a ataca țesutul.

Este cel mai nou tratament care funcționează fără a fi necesară utilizarea unor produse chimice, elimină celulele moarte şi reactivează circulaţia din zonă prin stimularea formării de colagen şi regenerării celulare. Tehnologia Nomasvello permite utilizarea eficientă a Ultrasunetelor și a Energiei Galvanice, fiind un tratament eficient pentru toate tipurile de piele.

O metodă rapidă, eficientă şi non-invazivă în urma căreia veți vedea următoarele rezultate:

  • Piele hidratată, netedă și moale;
  • Porii se închid;
  • Punctele negre dispar;
  • Celulele se regenerează și se stimulează producerea de colagen.

Veți obține o piele perfectă în doar 3 pași!

Pielea fiind astfel pregătită, a urmat aplicarea unei fiole de acid hialuronic și un masaj facial extraordinar de relaxant.

In urma analizei a reieșit ca tenul meu nu este gras, chiar puțin uscat și are nevoie de cât mai multa hidratare, astfel ca a beneficiat și de o porție de colagen, urmata de 20 de minute de tratament facial Led+Esthetic ce actioneaza cu fototerapie.

Tehnologia LED +Esthetic are proprietatea de a emite lungimi de undă diferite, vizualizate prin diferite culori luminoase, iar prin combinația acestora putem realiza diferite tratamente pentru a îmbunătăți aspectul feței, gâtului, decolteului și a mâinilor.

Întreaga procedura a fost extrem de plăcută și relaxanta, în timpul ședinței Led am fost practic teleportata cu gândul pe o plaja în Thailanda. Da, știu, deja visez la următoarea noastră excursie, la final de Martie 🙂

Evident, lui Tudor i-a plăcut foarte mult experienta și am aflat de la personalul de acolo ca sunt din ce în ce mai mulți bărbați care apelează la aceste servicii,așa că recomand sa nu mai păstrăm doar pentru noi, femeile, secretele de frumusețe și data viitoare sa va faceți un astfel de cadou în cuplu la Nomasvello Romania,pentru servicii de top, deoarece de 5 ani consecutiv, Brandul No+Vello este NUMARUL 1 in Lume pe segmentul Beauty/SPA, conform Top 100 Francize! Felicitări!

Experienta plăcută avuta la Nomasvello m-a convins de calitatea serviciilor oferite și profesionalismul echipei și ma face sa îmi doresc sa încerc și serviciile de epilare. Voi le-ati încercat? Ce părere aveți?

La cât mai multe momente de răsfăț!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.