Newbie Parents of Twins

Distracție și idei de activități cu copii în casa

Cum poți juca ping pong acasă 🙂

Am primit de la Decathlon Romania provocarea de a folosi în casă produsele lor din gama Prim Preț Tehnic. Un prilej grozav de a ne diversifica activitățile casnice din această perioadă.

Mai ales dacă aveți copii ce au nevoie de multa mișcare, vă recomandăm câteva activități sportive ce pot fi făcute în casă.

Categoria aceasta de produse înseamnă prețuri mici tot anul, calitate garantata și accesibilitatea produselor prin magazinul online. Ai astfel toate motivele să te apuci de un sport nou, chiar și în casă!

Popice, ping pong, gimnastică, jocuri cu mingea,mini golf, tenis la perete, yoga, pilates, darts, ridicare de gantere(sau bebelusi 🙂 ), badminton, judo, trambuline, dans modern, etc, lista poate continua în funcție de creativitatea fiecăruia și vârstă copiilor. Trebuie doar sa continuam să facem mișcare, vecinii sigur vor înțelege 🙂

Si cum trebuie sa avem grija și de buget, Decathlon este alături de noi cu „Prim Preț Tehnic” adică acele produse pentru nivelul începător de practică sportivă cele mai accesibile din punct de vedere al prețului ca tu să încerci sportul preferat fără costuri mari. Noi am testat un set de ping-pong, însoțit de câteva mingi și distracția a fost gata!

După cum vedeți, Eva și Sofia deși sunt micuțe, s-au distrat de minune cu activitățile propuse, mai ales la ping pong-ul improvizat pe masa din bucătărie :))

h

De asemenea, pentru mai multe idei de activități cu copii în casa vă recomandăm și aceste articole, pline de idei creative.

https://gokid.ro/activitati-in-casa-cu-copilul-cum-petrecem-timp-placut-in-familie-acasa/

PS: Hăinuțele fetelor sunt de la Bebeorganic.ro. Jucariile din imagine si antemergatorul sunt de la Catenlunasinstele , un site plin de mii de jucarii si produse pentru copii de toate varstele.

Tot mai populare in randul parintilor si copiilor, jucariile din lemn ofera o alta experienta, mult mai placuta fata de plastic sau fier. Pe site-ul Bestkids.ro aveți acum 20% reducere la articolele selectate, reducere valabila pana in 10 aprilie 2020.

Vă invitam sa ne urmariti si pe canalul nostru de YouTube unde avem mai multe video din calatoria recenta de 4 luni alaturi de gemenele Eva si Sofia.

Distracție plăcută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.